all animals
resetips

Travel Hacks

Att resa är ett av livets största nöjen. Men även om det onekligen är berikande och roligt, kan det också vara utmattande och stressande, särskilt när du är på en plats du inte är bekant.

Lyckligtvis finns det många saker du kan göra för att undvika krångel. Här är en lista över de bästa resehackarna som kan göra din resa roligare och avkopplande!

Köp dina flygbiljetter i förväg för mer överkomliga priser

De flesta flygbolag tillkännager platsförsäljning dagar innan, vanligtvis under lågsäsong. Håll dig uppdaterad om dessa datum och var redo med din bärbara dator och kredit- / betalkort. Många människor väntar också på att få de lägsta priserna online så att du bättre är snabb.

Du bör också aktivera privat surfning och rensa cachen innan du bokar ett flyg för att förhindra att flygbolaget ser din bokningshistorik och debiterar dig med ett högre pris.

Packa smart: Rulla dina kläder

Det här är ett vanligt trick, ja. Men koppla ihop det med en twist. Använd förpackningar eller silvertejp för att hålla kläderna tätt packade. Sortera dina kläder per outfit. En outfit är lika med en rulle. Detta kommer att hålla din resväska mindre skrymmande och mindre rörig när det är dags att dra ut dem.

Vatten är bränslet för resor

För de flesta resor är vatten en viktig handelsvara. Ta aldrig slut på det. Det är bättre att bära lasten av tung vattenbehållare än att lida av att vara törstig och inte njuta av resan alls eller värre, svimmar. Fyll på din tomma vattenflaska med gratis vatten från flygplatser istället för att köpa.

Solskydd. Solskydd. Solskydd

Ett bra sätt att njuta av ett äventyr är att inte känna skuld för att du inte använde solskyddsmedel. Solen är helt enkelt för varm nuförtiden, även när luften är sval, är UV-strålarna fortfarande där. Ge dig ut på äventyr men glöm inte att ta hand om din hud.

Håll din powerbank fulladdad

Om möjligt, ta med flera kraftbanker bara för att vara säker. Koppla in den så många chanser du får. Glöm inte kontakten!

Släpp en Google Map-nål för att komma ihåg var du parkerade

Detta är enkelt och praktiskt. Du skulle inte vilja slösa tid på att leta efter din bil på en bred parkeringsplats precis som nöjesparker.

Lägg telefonen i förseglade plastpåsar när du går till stranden

Glöm inte att skydda dina enheter. Förlust eller skador på dina ägodelar kan vara en riktig besvikelse. Var extra försiktig, särskilt när du går till vattnet. Dubbel- eller trippeltätning genom att använda flera plastpåsar bara för att vara säker.

Se till att ditt bankomatkort är redo för utländskt köp och uttag

Ring dig bank minst en vecka innan du reser och gör nödvändiga åtgärder för att förbereda ditt kort. Pengar är det sista du vill få slut på.

Förvara dina ägodelar säkra på stranden genom att begrava med en hatt

När du är på stranden och tar ett dopp, lägg dina värdesaker i en förseglad plastpåse och begrav den i sanden. Sätt en hatt över platsen så att ingen trampar på den.

Bli vän med lokalbefolkningen

Många resenärer säger att de mest fantastiska turistattraktionerna är lokalbefolkningen. För det mesta är det sant. Oavsett om du gillar det eller inte, är det bästa skottet du har fått för att få de bästa erbjudandena och gå till de bästa platserna att ha insiderinformation genom en lokal som känner till platsen väl.

De vet hur man förhandlar, hur man pendlar med mindre krångel, och om du har tur kommer du att stöta på genuina människor som du kommer att uppskatta vänskap med. Var snäll och fortsätt le. Du kommer att se det i deras ögon om de bara vill dra nytta av dig eller sälja dig något.

WCS
Träningstips är olika för alla, men det finns några generella tips som kan följas om du vill börja träna. Det är viktigt att ta hänsyn till din konditionsnivå när du bestämmer hur ofta du ska träna, träningsintensiteten, träningspassens längd och typen av övningar.
crossmenu